Make your own free website on Tripod.com

LogoTersayang

siapa kami

sejarah UitMPerlis

Aktiviti kami

tengok album....

message board tempak lepak


email la kat DBSDOTNET

tengok siapa ada dalam buku tamu

sign buku tamu sikit!


DBSDOTNET
Jika ada peluang mana korang pilih?




Current Results

smart is beautiful

DBSDOTNET POOL
Semester berapa paling korang suka?



Current Results

UPDATE 15 NOV Y2K

 

Hakcipta terpelihara copy mengcopy tidak dibenarkan DBSDOTNET2000 Sponsored by www.Tripod.com

 

klik klik klik

Pelajar DBS Sessi Jun 98 -Jun 2001

Salam perkenalan kami ucapkan terlebih dahulu buat para NETSURF yang sudi membuka dan melayar kelaman DBSDOTNET, kerajinan anda menjadi kebanggaan kami . Walaupun server Tripod.com nie lembab sedikit compare ngan Angelfire.com yang mana server kami yang pertama dahulu dengan kesanggupan anda menunggu telah menjadi kebanggaan keluarga anda. Tahniah Laman web ini sememangnya dibina khas untuk semua pelajar Diploma In Business Studies (DBS) Sessi Jun 98 - Jun 2001 Universiti Teknologi Mara (UiTM)LogoTersayang Cawangan PERLIS

Tujuan utama kami membina laman DBSDOTNET ini adalah sebagai tanda untuk kami meperingati kembali perhubungan antara kami, secara tidak langsung dengan laman ini dapatlah kami berkumpul bersama dan juga anda juga boleh mengenali kami dengan menghantar email terus kepada DBSDOTNET@Hotmail.com Anda juga boleh meninggalkan pesanan kepada kami di Zone Borak (Message Board DBSDOTNET).Kepada semua pelajar DBS sessi 98 dan juga semua pelajar ataupun anda kami mengharapkan anda dapat melayari Laman ini dengan sebaiknya dan tiada kata dapat ucapkan atas kerjasama terbaik dari anda semua. WebMaster akan menperkemaskini (Update) laman ini dari masa kesemasa. Update untuk kali ketiga telah dibuat pada tarikh 15 hb Oktober 2000. Gambar kat bawah tu antara gambar kenangan kami semasa semester 3 di UiTM Arau la..Kalau nak tahu banyak lagi gambar kenangan kat dalam nie. Bebudak DBS pun kalau takde gambar kenangan tu pandai pandai la copy pastu print dan potong, simpan dalam beg duit.Abis cerita.

Dengan wujudnya Laman DBSDOTNET dapatlah kita mengeratkan lagi hubungan kekawanan kita dari masa kesemasa.WebMaster ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat berpuasa bagi seluruh umat Islam yang berada disi. Semoga keberkatan bulan Ramadan akan lebih bermakna bagi kita.Salam Ramadhan!!Berpuasa di kampus sekali lagi la kita nampkanya..Semester nie result kitaorang kena ambik time daftar la pulak..Universiti la katakan.Dok gitu.!!Ada karang yang nangis sikit lagi nie..

Sekali lagi sebagai WebMaster, ingin mengucapkan terima kasih sekali lagi kerana sudi melayari laman web kami. Jangan lupa untuk menulis dalam buku tamu kat menu di sebelah..babai!!

 

 

 

Hari dan tarikh-tarikh penting untuk semester keenam

 

27/11/2000  1 Ramadhan 1421

Ummat Islam seluruh Malaysia berpuasa untuk Ramadhan 1421. Termasuk kami sebagai student yang juga Majoritinya Islam turut berpuasa.

 

4/12/2000

Dalam bulan puasa juga kami mendaftar untuk Semester keenam di UiTM Arau...Penat beb!! 4 hb pada hari yang sama ada antara kami yang mengambil peperiksaan. Malaysian University English Test (MUET).

 

27/12/2000 1 Syawal 1421

Raya lagi..kali kedua untuk raya bagi tahun 2000 nie.Balik raya kat kampung masing masing la..Webmaster pun balik gak..tak tahu raya tahun nie Raya kat Kelantan atau KL.

 

1/1/2001 

Tahun baru! Cuti khas untuk tahun baru...korang balik ke tak?

 

NEW

  • Atas Permintaan Ramai WebMaster telah menyenaraikan nama semua pelajar DBS di dalam DBSDOTNET.Pastikan nama anda turut tersenarai didalam, glamour tuu...

  • Guestbook ataupun buku tetamu baru bagi anda yang nak meninggalkan kenangan anda sebagai tetamu DBSDOTNET

  • Poll untuk korang la(Pool nie cam undila)..pilih la yang mana berkenan. Ada 2 poll kat sebelah menu tu. Semester best ngan course apa korang nak.

  • Webmaster kehilangan motor (klik)....Cerita sedih nie Sadis!!

  • Dapatkan Skin MP3 Penguin UiTM dan logo UiTM   (P) dan  (L)

 


History Lifestyle Lifestyle2 UiTM Perlis Organisasi Aktiviti Gambar1 Gambar2  KedaiKopi SignGuestBook1 LihatGuestBook1 Signguestbook2 LihatGuestBook2 SenaraiPelajarDBS Webmaster  Nukilan

DBSDOTNET 2000