Make your own free website on Tripod.com

LogoTersayang

siapa kami

sejarah UitMPerlis

Aktiviti kami

tengok album....

message board tempak lepak


email la kat DBSDOTNET

tengok siapa ada dalam buku tamu

sign buku tamu sikit!


DBSDOTNET
Jika ada peluang mana korang pilih?




Current Results

smart is beautiful

DBSDOTNET POOL
Semester berapa paling korang suka?



Current Results

UPDATE 15 NOV Y2K

 

Hakcipta terpelihara copy mengcopy tidak dibenarkan DBSDOTNET2000 Sponsored by www.Tripod.com

 

 

Kemenangan Berpihak Kepada Kami

Gambar yang entah apa-apa..Nie lah player + penyokong tambahan yang berpossing semacam jea semua tu. Time nie DBS part 3 juara dengan mengalahkan DBS part 2 dengan mata 15-13. Yang depan tu Manchess...Pengurus bebas kitaorang.Semasa semester 5 kitaorang hanya dapat tempat kedua jea sebab kalah dengan musuh tradisi bebudak semester empat.Ishh payah kalau lawan sama umur nie. Takpe sem dulu kita menang sem nie kita kalah sem depan..abis Siswi semester nie part 6 nak korang lagi best la wei..okey bebeh semua.

 

 

Pose Time Abis Lawan VolleyBall

Yang nie pulak gambar dekat court Bola Tampar. Kita orang menang ngan part 1. No. 25 tu boleh blah la woii....lain la yang pakai stokin berbelang tu...Tapi kita orang takleh masuk semi pun..kesian kami..Padan Muka..!!!Kata Malaysia Boleh!!! kahkahakhakha. Time part 5 lagi kecewa kami takleh masuk final pasal kalah ngan bebudak part 4  lagi. Memang musuh tradisi bebudak part 4 nie.Papapun semangat kesukanan tu penting.Ajea boleh..ehehhe. Semester enam nie Usop arap nak masuk final bola tampar nie..Takpe Sop kita cuba Sop..kita main tipu sikit..ehheh

"Biar bodoh tapi ada rasa nak belajar dari dahlah bodoh, sombong lagi malas belajar!"


History Lifestyle Lifestyle2 UiTM Perlis Organisasi Aktiviti Gambar1 Gambar2  KedaiKopi SignGuestBook1 LihatGuestBook1 Signguestbook2 LihatGuestBook2 SenaraiPelajarDBS Webmaster  Nukilan

Datuk Seri Anwar Ibrahim