Make your own free website on Tripod.com

LogoTersayang

siapa kami

sejarah UitMPerlis

Aktiviti kami

tengok album....

message board tempak lepak


email la kat DBSDOTNET

tengok siapa ada dalam buku tamu

sign buku tamu sikit!


DBSDOTNET
Jika ada peluang mana korang pilih?




Current Results

smart is beautiful

DBSDOTNET POOL
Semester berapa paling korang suka?



Current Results

UPDATE 15 NOV Y2K

 

Hakcipta terpelihara copy mengcopy tidak dibenarkan DBSDOTNET2000 Sponsored by www.Tripod.com


Motor

 

'MOTRE' ku Yang Hilang

Laman nie sebenarnya dibuat khas untuk motorsikal WebMaster(WM) yang dah hilang kena curik kat sapa entah.. Sungguh hina pencuri itu sebeb curi motor WM kat masjid

Laporan khas:

  • Tarikh Kehilangan1hb Disember 2000

  • Jam8:20 mlm - 9:20mlm  5 Ramadhan 

  • Tempat Kejadian:  Masjid Al -Firdaus Bandar Baru Selayang

  • Jenis Motor:  Motor Rakyat, Modenas Kriss

  • Warna:  Hijau

  • No Plat:  WBR9914

Perakuan WebMaster semasa kejadian.

"Saya telah hilang motor nie..Wei sapa curik? Kejam betul la. Ishh time bulan puasa nie jugaklah boleh buat kerja gilee nie.Dahla tu dalam masjid pulak tu. Time orang sembahyang Terawikh dia buat kerja hina nie." Itula kata kata WM time kena curik tu kepada brothernya yang turut berada ditempat kejadian.Malam tu jugak gi carik tak jumpa Takde rezeki la tu..Nak buat camnekan..Penerangan gambar itulah wajah motor WM yang dah hilang.Gambar tu time WM berlesen  P lagi.Motor Kriss hijau nie sempat gak dinaiki oleh Hilmie.Mie ko lah orang last dapat naik motor tu. Sempat gi rumah Mat Derih, Rumah Alan, ngan Mantos..tup tup..malam tu gak la hilang terus.Sempat jugak beli games kat Sungei Wang.Tak sangka lak gi KL ngan Mie pagi tu petang takdok doh.Stop.! Pastu WM gi report kat Balai Polis Selayang. Pukul 11 malam.Kira kira hari tu hari last la WM bubuh minyak motor Rakyat WM tu..Motor nie dah masuk tiga tahun pun.Nombor lama tu.WBR9914 baru nampak macho no tu..Harap-harap motor tu jumpa balik. Insyaallah!!

 

 

tayar motorBahagian Enjin still kelihatan Cun walaupun enjin dan motornya dah hilang.Ishh tapi nie gambar lama kalau yang baru cover tepi tu dah colour Hitam tulis Modenas Putih. Sticker tu pun dah takde pun. Buang dah.

 

.Camne okey macho tak.Sekarang nie gambar tayar depan lak. No tu tersegam indah walaupun motor tu dah hilang. WBR9914. Walaupun hilang kita kena puji lagi pasal banyak berjasa nie. Pasnie patah kaki la kalu nak beli tiket.Naik kereta perghhh tension beb. JEM

 

 

"Nak Buat camne takde rezeki kita"


History Lifestyle Lifestyle2 UiTM Perlis Organisasi Aktiviti Gambar1 Gambar2  KedaiKopi SignGuestBook1 LihatGuestBook1 Signguestbook2 LihatGuestBook2 SenaraiPelajarDBS Webmaster  Nukilan

DSAI