Make your own free website on Tripod.com

LogoTersayang

siapa kami

sejarah UitMPerlis

Aktiviti kami

tengok album....

message board tempak lepak


email la kat DBSDOTNET

tengok siapa ada dalam buku tamu

sign buku tamu sikit!


DBSDOTNET
Jika ada peluang mana korang pilih?




Current Results

smart is beautiful

DBSDOTNET POOL
Semester berapa paling korang suka?



Current Results

UPDATE 15 NOV Y2K

 

Hakcipta terpelihara copy mengcopy tidak dibenarkan DBSDOTNET2000 Sponsored by www.Tripod.com


lifelagi

PART THREE

Sekarang kita orang rasa lebih senior pasal batch yang baru masuk nie muda daripada kami. Tapi kami baik tak suka ragging-ragging... Masuk part 3 nie yang menyebabkan batch kami menjadi seramai 170 lebih. Banyak yang kureng bernasib baik. Pada semester ketiga nie (second year la) part kitaorang dah bertugak carta organisasi buatkali pertama. Presiden baru time nie ialah Zorro The Legend. Banyak gak aktiviti yang diorang buat. Salah satu aktiviti yang terbaik dan yang telah merapatkan kami time ni ialahhhhhhh..tendedeng .............SUKANEKA ..Rupa-rupanya perangai yang diorang duk control selama nie dapat kita tengok time sukaneka....termasuklah WebMaster malu untuk 6 semesterjika dikenang balik....kahkahakhakhaka.. Siswa dan siswi sama jea tak banyak beza pun. Time nie part kitaorang agak power dalam sukan antara part part(Interpart) antara yang paling menonjol ialah Bola Sepak ngan Bola Jaring, dan Badminton..2 juara dan satu tempat kedua...Part kitaorang dianugerahkan part terbaik course Diploma Business Studies...cayalahhhhh. Hehhehhehehe..gerai still takleh lupa. Antaranya gerai nombor satu. 'Hafas Cafe' terima kasih kitaorang ucapkan sebab sudi beri kami lepak.Masuk bab study lak..subject time nie pun susah jugak. Antaranya Public Relation, dan Costing...tapi Tn Syed ajar no problemoz!! Final cam biasak la bebudak nie buat cukup tak tahu tinggal, failed, repeat biasalah student..Lagi satu kalau di compare antara siswa dan siswi bab study nie.. siswa style study last minute lain ngan siswi study awal gile...Semester ketiga nie jugaklah student DBS part 3 dah pandai dating kat mushroom. kalau nak power lagi hari sabtu cabut gi Alor Star..hebat woi nak shopping sampai negeri lain..mana ada student IPT lain yang boleh buat camnie...Camtu lah part three kami dan cuti semester nie pendek sikit jadi duk rumah jealah..

END OF PART THREE

PART FOUR

Masuk semester keempat rasa lagi bangga pasal student paling senior untuk hari pertama pendaftaran. Bebudak part 5 ngan part 6 keesokan harinya..jadi bermaharajalela untuk sehari sahajalaa...Masing-masing penuh ngan cerita time cuti malam berjaga sampai 2,3 pagi bukan study duk sembang. Gerai still takleh lupa..kali nie makin melampau habis diqonquernya gerai tu...nasib baik Basri si budak casher tu sporting layan cukup!!! Sukan kitaorang cam biasa cuma semester nie banyak yang kurang bernasib baik..cuma badminton jea juara yang lain bungkus....entahlah part 4... Ada yang menarik lagi bagi siswa ..masing masing bawak motorsikal.. hari minggu tak lekat kat Kolej gi mandi manda, race semuanya cukup lengkap.Kepada FOX pandu cermat jiwa selamat!! Bab belajar pulak paper semakin tough..Finance,Insurance, Makroekonomic dan Marketing. Ada kelas yang smart sentiasa dan ada kelas yang rilex memanjang..Final semua pening ada yang tension dan bodek membodek lecturer menjadi agenda pertama carry mark sikit mulalah tertekan yealah paper killer study last minute...jawabnya tunggu result pastu ?????????? Part four jugaklah yang buat student frust pasal clash ngan awekla, balak la...rilexxx la...sapa tu ambo tok tahu!!!!! Habis final cuti 2 bulan..nak masuk part five (final year). Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

END OF PART FOUR

PART FIVE

Setelah part four, kami jadi part five time nie kami semua second highest punya senior. Paper semester nie agak tough sedikit dari semester lepas. Invesment, Law, OB,Eco dan ETR adalah subject semester nie. Sedikit sebanyak menyukarkan kami untuk clear paper semester lima ini. Termasuklah webmaster yang tension gile dengan Investmentnya. Semester nie sukan tidak bergitu bestpart kami hanya bola sepak kami juara tewaskan part 6 dengan 3-0 yes yes...Min sumbat goal tu. Bola Baling dapat naib juara, bola jaring naib juara , badminton kecewa gile..takraw naib juara semua naik juara.Semester nie kami banyak abis duit sebab ETR. Ada yang buat kat Pinang,alor Setarn SP, Langkawi..sesungguhnya banyak main dari buat kerja.Time present semua smart sakan..sorry gambar ETR tak discan lagi..boy bila nak scan! Semuanya hensem hensem.padahal semua tu tak kira markah pun..reputasi kena jaga. Semester nie ada yang duku luar..antaranya jepun, fox, pedo, pak su, Ijjat. Syed pun duk rumah dia dah..Kolej dah berubah..sampaikan webmaster kena pindah kekolej Kempas tinggi lak tu paras 3. okey la tu. Semester nie gakla yang nampak brutal semakin nampak jiwangnya...haahahah gengster pun Jiwang..Tunggu semester enam pulak key!!

END OF PART FIVE

PART SIX

-Akan datang jugak laa..-

 

 

 

"Takde orang nak dekati anda kalau anda busuk!!!"

 


History Lifestyle Lifestyle2 UiTM Perlis Organisasi Aktiviti Gambar1 Gambar2  KedaiKopi SignGuestBook1 LihatGuestBook1 Signguestbook2 LihatGuestBook2 SenaraiPelajarDBS Webmaster  Nukilan

DSAI