Make your own free website on Tripod.com

LogoTersayang

siapa kami

sejarah UitMPerlis

Aktiviti kami

tengok album....

message board tempak lepak


email la kat DBSDOTNET

tengok siapa ada dalam buku tamu

sign buku tamu sikit!


DBSDOTNET
Jika ada peluang mana korang pilih?




Current Results

smart is beautiful

DBSDOTNET POOL
Semester berapa paling korang suka?



Current Results

UPDATE 15 NOV Y2K

 

Hakcipta terpelihara copy mengcopy tidak dibenarkan DBSDOTNET2000 Sponsored by www.Tripod.com

 

 

Time Dinner Part 2

Time dinnerNielah gambar time Dinner semasa Part 2. Semuanya sengih sahaja. Kepada A-are jangan marah kalau block gambar ko.hehe mana Areare dio...Ahah...mana satu yang diorang kata dapat anugerah Siswa siswi tersopan malam tu?..kahkahakhakah.Mana yea oo kat tengah tu.Majlis dinner nie dah jadi aktiviti rasmi 2 semester sekali so part six nie nak ada lagi tak.? atau semua tak sabar nak pra grad dah kot..Nak tengok gambar besar klik kat gambar key!!

 

Pepayung Girl Dikehendaki!!

Gadis DBSPara atlet yang tidak kenal erti penat dan lelah untuk menaikkan nama kumpulan masing-masing dalam Sukaneka Peringkat Rendah Menengah R..hahahah..Inilah semua siswi yang hadir pada hari tersebut.. Dari kiri yang...ARGHH!!! Nak start dari mananie!! Sapa yea..camne nie..ish confiuse nie. Sapa tuhah kat depan tu Wana ngan Ayu..pastu arggg takyah terang la..Korangpandai pandai kenal sendiri la..Nak tengok gambar jadi besar.Klik kat gambar tu..

"Asrama+member+PC+makanan+motor = kemudahan awam"


History Lifestyle Lifestyle2 UiTM Perlis Organisasi Aktiviti Gambar1 Gambar2  KedaiKopi SignGuestBook1 LihatGuestBook1 Signguestbook2 LihatGuestBook2 SenaraiPelajarDBS Webmaster  Nukilan

DSAI